Start flexibel onderwijs een feit

10 kandidaten starten online onderwijs

Eerder gaven we al aan dat het onderwijs niet stil staat. Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan de ontwikkeling van een opleidingsaanbod met flexibele instroommomenten. Vooruitlopend daarop starten nu de eerste 10 kandidaten met online onderwijs.

De voorbereidingen voor flexibel onderwijs zijn in volle gang. Er wordt gewerkt aan lesmateriaal maar vooral ook aan soepele processen. De kandidaten die zich vóór corona meldden voor een opleidingstraject wilden echter niet langer wachten. En wie zijn wij dan om ze tegen te houden? 

Voor deze kandidaten is de mogelijkheid geboden in aanloop naar hun opleiding een online start te maken. Ze hoeven dus niet te wachten tot alles gereed is maar kunnen in hun eigen tempo al een begin maken met het leertraject.

Deze unieke start kenmerkt de kracht en wil van de kandidaten en bewijst dat met samenwerking en out of the box denken mogelijkheden kunnen ontstaan. We heten de 10 kandidaten van harte welkom bij De achthonderd en wensen ze veel succes bij het behalen van hun diploma!

Zet jij de beweging mee door? De achthonderd is op zoek naar mensen die lef durven tonen! Meer info en contactgegevens vind je op www.de800.nl

Categorieën: Nieuws