De achthonderd gaat door achter de schermen

Corona treft ons allemaal

De maatregelen rondom corona hebben verstrekkende gevolgen voor iedereen. Ook voor het onderwijs, werkplekken en dus voor De achthonderd. Maar het weerhoudt ons er niet van door te gaan met wat we al deden: hard werken aan maatwerkopleidingen zodat we ook in de toekomst kandidaten kunnen begeleiden en verbinden aan duurzame arbeidsplaatsen.

We werken letterlijk achter de schermen door aan de ontwikkeling van werkprocessen en opleidingstrajecten zodat we na de coronacrisis verder kunnen. Dat betekent dat we in contact staan met onze partners, de landelijke ontwikkelingen die betrekking hebben op ons werkveld op de voet volgen en dat we ons best doen om beleid wat nu gevormd wordt te laten aansluiten op behoeften van kandidaten, partners en werkgevers.

Met onze kinderen op de achtergrond en vanuit geïmproviseerde thuiskantoren blijven we verbonden met elkaar. We hebben aandacht voor de risico’s die corona voor het programma met zich meebrengt en nog méér voor de kansen die hierdoor ontstaan. 

Kortom: we leren wat werkt! 

Heb je als betrokken partner, werkgever, toeleider of kandidaat vragen over de gevolgen van corona voor De achthonderd? Neem dan gerust contact met ons op. We proberen je dan zo goed mogelijk mee te nemen in onze bevindingen.

Zet jij de beweging mee door? De achthonderd is op zoek naar mensen die lef durven tonen! Meer info en contactgegevens vind je op www.de800.nl

Categorieën: Nieuws