Wéér 10 diploma's uitegreikt

Diploma halen in coronatijd lukt ook kandidaten van De achthonderd

Het mag dan coronacrisis zijn, het heeft ook deze 10 kandidaten van De achthonderd niet weerhouden om afgelopen periode hun diploma te behalen.

Een mbo-diploma halen terwijl je werkt en 1 dag in de week naar school gaat, in combinatie met extra begeleiding en óók nog eens een bizarre thuissituatie: deze 10 kandidaten van De achthonderd lieten afgelopen periode zien dat het kan. Vorige week namen zij dan ook trots hun diploma in ontvangst, tijdens een kleinschalige, maar niet minder feestelijke diploma-uitreiking. 

Met deze kandidaten is de teller geslaagden van De achthonderd op 54 komen staan. Allemaal mensen die nu een meer zekere toekomst tegemoet gaan omdat zij op de werkvloer en in de schoolbanken bewezen een vak te verstaan. Nota bene in branches waar de nood voor goed personeel hoog is.  

De kandidaten zijn bovendien het bewijs dat de aanpak werkt: wanneer toeleiders, opleiders en werkgevers de handen ineen slaan en bereid zijn nieuwe paden te bewandelen, kunnen ook mensen zonder startkwalificatie opgeleid worden en duurzaam worden verbonden aan de arbeidsmarkt. 

Namens opleiders, partners en deelnemende bedrijven van De achthonderd wensen we de kandidaten een succesvolle loopbaan tegemoet!

Zet jij de beweging mee door? De achthonderd is op zoek naar mensen die lef durven tonen! Meer info en contactgegevens vind je op www.de800.nl