Online start en sneak peak naar flexibel onderwijs

Het onderwijs staat niet stil

De informatiebijeenkomst over De achthonderd heeft veel aanmeldingen tot gevolg gehad. Door corona kwamen de intakes even on hold, maar die worden met ingang van juni weer opgepakt. Ook starten we dan al met een deel van het onderwijs.

Mensen die zich hebben aangemeld voor leren en werken met De achthonderd worden allemaal vóór de zomervakantie ingepland voor een intake. Dat doen we zo dicht mogelijk bij de kandidaat (o.a. in Bergeijk, Bladel en Eindhoven).

Ook starten we in juni met een pilotgroep voor een nieuw onderwijsconcept. Omdat we de kandidaten die zich hebben aangemeld niet willen laten wachten tot september starten we in juni met onderwijs online.

We organiseren een startbijeenkomst waarbij we zorgen dat alle studenten online kunnen werken. Daarna krijgen ze twee keer per week lessen in basisvaardigheden. Hierdoor kunnen wij ons nieuwe onderwijsconcept voor flexibel onderwijs uittesten en hoeven zij niet te wachten tot september. WIN-WIN! Ze kunnen ook al beginnen met oriënteren binnen een bedrijf; hiervoor zoeken we nog goede matches met verschillende leer-bedrijven.

Na de zomervakantie gaat dan het nieuwe onderwijsconcept in werking dat tijdens de designsprint met Morgenmakers is geïnitieerd. Hoe dat precies werkt zullen we binnenkort  concreet uit leggen. 

Zet jij de beweging mee door? De achthonderd is op zoek naar mensen die lef durven tonen! Meer info en contactgegevens vind je op www.de800.nl

Categorieën: Nieuws