Design Sprint met Morgenmakers

Nog beter onderwijs op maat

De achthonderd staat voor onderwijs op maat zodat mensen betere kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Daarom staat deze week voor een flink aantal mensen in het teken van een design sprint die ons leert hoe we dit nog beter kunnen realiseren.

Onder begeleiding van Morgenmakers werkt deze week een groep mensen in wisselende samenstelling aan de herontwikkeling van onderwijsprocessen zodat we nog beter onderwijs op maat kunnen bieden. Een hele mond vol. Maar het is dan ook niet niks wat hier elke dag gebeurt. 

Morgenmakers ontwerpen verbindingen tussen mensen, organisaties en hun omgeving. Ze vinden dat systemen moeten werken voor mensen en niet andersom. Vanuit die gedachte ontwerpen en organiseren ze innovatieve processen en events, en zijn ze deze hele week met ons aan de slag gegaan.

Tijdens deze design sprint van 1 week proberen we voor De achthonderd tot vernieuwende inzichten te komen op het gebied van onderwijs. Want de huidige systemen beperken ons in mogelijkheden. En dat staat haaks op wat we met De achthonderd willen bereiken. Samen denken we na hoe we nog beter onderwijs op maat kunnen bieden zodat meer mensen de kans krijgen om opgeleid te worden en zich zo duurzaam kunnen verbinden aan arbeidsplaatsen.

Wat uiteindelijk de conclusies en inzichten gaan zijn zullen we uiteraard delen zodra het concrete vormen heeft aangenomen. 

Zet jij de beweging mee door? De achthonderd is op zoek naar mensen die lef durven tonen! Meer info en contactgegevens vind je op www.de800.nl