Beoordelingscommissie DUS-I positief

Positieve beoordeling voortgang De achthonderd

De beoordelingscommissie van DUS-I heeft naar aanleiding van de voortgangsrapportage van De achthonderd een positief advies uitgebracht. Kort gezegd betekent dit, dat we voldoen aan de voortgangscriteria van de Regeling. 

Dat is mooi! Maar wisten we natuurlijk al. Tenslotte monitoren we het proces van voor naar achter en terug. En belangrijker nog: we zien mensen met diploma’s naar buiten lopen die kortgeleden nog niet voor scholing in Nederland in aanmerking kwamen. Toch voelt het goed als dat succes ook door externe commissies wordt bevestigd. Bovendien kwam de commissie met een mooi compliment: we worden gewaardeerd om ‘onze sterke visie om de samenwerking in de hele keten vorm te geven’, aldus DUS-I. 

Ook wordt de uitbreiding met Bouwmensen genoemd als positieve ontwikkeling. Deze uitbreiding heeft tot gevolg dat er nieuwe opleidingen bij De achthonderd betrokken raken; méér kansen en ingangen dus voor kandidaten, werkgevers en toeleiders. Méér kans dat we ook in onze volgende voortgangsrapportage op schema liggen om tenminste 800 mensen duurzaam aan de arbeidsmarkt te verbinden.

Zet jij de beweging mee door? De achthonderd is op zoek naar mensen die lef durven tonen! Meer info en contactgegevens vind je op www.de800.nl