Bouwsector aangesloten bij De achthonderd

We kunnen gaan bouwen!

Tenminste 40.000 mensen zijn komende jaren nodig in de bouw. En dat aantal is enkel beraamd op nieuwbouw, dus daar komen alle renovatieprojecten nog bovenop. Partners en kandidaten van De achthonderd willen daarom aandacht besteden aan deze sector, naast techniek, zorg en logistiek.

Vraag en aanbod dichter bij elkaar brengen door mensen op maat op te leiden. Dat is waar we met De achthonderd voor gaan. Dus de toenemende vraag in de bouwsector naar arbeidskrachten was reden om samenwerkingsverbanden te leggen. En ook met de subsidieverstrekker moest afstemming zijn over dit onontgonnen terrein.. Inmiddels zijn afspraken bijgesteld en kunnen we aan de slag!

Dat betekent dat we voor onze kandidaten ook op zoek zijn naar leer-werkplekken in de bouw. Ondernemers die het zien zitten om met gemotiveerde, getalenteerde mensen te werken worden van harte uitgenodigd partner te worden van De achthonderd.

Zet jij de beweging mee door? De achthonderd is op zoek naar mensen die lef durven tonen! Meer info en contactgegevens vind je op www.de800.nl

Categorieën: Nieuws