WEBINAR

Verbeter basisvaardigheden op de werkvloer

Wil jij als #werkgever leren hoe je werkgerelateerde fouten aanzienlijk vermindert, stressniveaus verlaagt en het ziekteverzuim bij jouw team reduceert? Schrijf je in voor dit Webinar, waarin we dieper ingaan op de voordelen van investeren in essentiële basisvaardigheden zoals taal, rekenen en digitale skills.

✅ Hoe herken ik laaggeletterdheid binnen mijn organisatie?
✅ Hoe motiveer ik ongeschoolde medewerkers om te groeien?
✅ Waar kan ik ondersteuning vinden bij het ontwikkelen van basisvaardigheden voor mijn medewerkers?
✅ Welke subsidies zijn beschikbaar voor mij als werkgever?

📅 Datum: 06 februari 2024
⏰ Tijd: 15.00-16.30 uur
👉 Deelname is kosteloos

👉Meld je aan via de website van Leerwerkloket Zuidoost-Brabant 

Het webinar wordt ondersteund door Gemeente Eindhoven, Taalkracht, De achthonderd, Huis naar Werk, Brainport Eindhoven, Stichting Lezen en Schrijven en Leerwerkloket Zuidoost-Brabant.