Alles leren over mogelijkheden.

Webinar

De achthonderd 'All inclusive'

Onlangs behaalden 10 kandidaten van De achthonderd hun Praktijkverklaring, i.s.m. DAF/Paccar Parts, Summa en Bedrijf en Ergon. 55 andere kandidaten behaalden eerder al een mbo-diploma via De achthonderd. Dit waren allemaal mensen die tot voor kort géén aansluiting konden vinden op de arbeidsmarkt en in het onderwijs, omdat zij niet beschikten over de juiste papieren. We zijn trots dat we deze mensen door samenwerking alsnog duurzaam aan de arbeidsmarkt hebben verbonden. 

In ons webinar hebben we nogmaals toegelicht wat onze aanpak inhoudt en hoe we tot deze successen zijn gekomen. Kijk hem hier terug.

Wat je mag verwachten

De achthonderd is een aanpak die draait om samenwerken, leren (van en met elkaar) en komen tot nieuwe mogelijkheden. Onze partners brengen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar door mensen op maat op te leiden. De achthonderd is dus voor iedereen die betrokken is bij het duurzaam verbinden van mensen aan de arbeidsmarkt. En in dat kader organiseerden we De achthonderd ‘All inclusive’, een webinar voor en met alle betrokkenen, waarin we in gesprek zijn gegaan over kansen en van elkaar kunnen leren.

Als je op basis van behoefte een aanbod formuleert is een oplossing nooit panklaar. De werkwijze die nodig is om tot dit aanbod te komen is daarom net zo belangrijk als het eindresultaat. Tijdens dit webinar bespraken we wat de aanpak kan zijn wanneer je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wil verbinden aan werkgevers met tekort aan passend geschoold personeel. Dat deden we vanuit verschillende invalshoeken: die van werkgever, werknemer én toeleider, met als doel te informeren en enthousiasmeren over de successen die met deze aanpak worden geboekt.

We danken Freek Gerris Stagesupport hartelijk voor de keurige verzorging van de techniek.