De juiste mensen vinden.

Uitleg voor werkgevers

Investeren in mensen met een kwetsbare positie

Samen met bedrijven, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties in de Brainport-regio zetten wij ons in om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt of in het arbeidsproces, een duurzame oplossing te bieden. Zodat ze sterker staan in hun werk, op de arbeidsmarkt én in de samenleving. Samen ontwikkelen we daarvoor onderwijsaanbod op maat. De behoefte van jou als werkgever is ons vertrekpunt.

Vencosteel is één van de werkgevers die werken met De achthonderd

Waarom zou je?

Het vinden en behouden van goed personeel is voor veel werkgevers niet eenvoudig. Uit onderzoek én onze ervaring blijkt heel duidelijk: werknemers die zich kunnen ontwikkelen, voelen zich beter, presteren beter, zijn breder inzetbaar én spelen beter in op nieuwe ontwikkelingen. Ook voelen zij zich vaker gezien en gewaardeerd door hun werkgever. Zo creëer je niet alleen bekwame vakmensen, maar ook loyale werknemers die zich voor langere tijd aan jouw bedrijf willen committeren. Wel zo belangrijk ten tijde van grote krapte op de arbeidsmarkt.

Wat is ons aanbod?

Wij bieden twee verschillende ontwikkeltrajecten op basis van maatwerk:

  1. Sterker in het werk: Een pilot, gefinancierd vanuit het Nationaal Groeifonds met als doel werknemers met weinig opleiding, die bovendien vaak laaggeletterd zijn, sterker maken in hun werk. Met als resultaat o.a. een betere samenwerking, minder uitval en een hogere productiviteit.
  2. De praktijkverklaring: Een officieel document dat de verworven vaardigheden van een werknemer erkent. Dit biedt jouw als werkgever zekerheid over de kwalificaties van je personeel én vergemakkelijkt de inzetbaarheid.

Sounds like a plan! Wat nu?

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en de mogelijkheden.

Jolanda van den Bersselaar (Projectleider)
06 31 66 77 83
De800@summacollege.nl